Hvordan ta i bruk Inflow?
Innsendt av på 04 juli 2013 01:32 PM

Hva er Inflow?

Inflow er et system som automatisk kan sende meldinger direkte til din mobiltelefon eller epost når ny informasjon som du abonnerer på blir tilgjengelig i HorsePro.

Hvordan får jeg inflow?

Logg inn på HorsePro.no, og naviger til bunnen av siden Dersom du ikke har profil finner du veiledning for oppretting av bruker her

Trykk på bildet som vist under

Følgende side åpnes:

Legg inn det mobilnummeret du ønsker å motta meldingene på i feltet merket med rødt.

I feltet merket grønt står den e-postadressen du er registrert med.

For å lese brukeravtalen før godkjenning trykker du på feltet merket gult.

For å lese infoavtalen før godkjenning trykker du på feltet merket med turkis

Til slutt trykker du på feltet merket med rosa for å aktivere INFLOW for din profil.

Hvordan velger jeg hva jeg vil få melding om?

Gå til "Min HorsePro", "Min Inflow"

Følgende bilde kommer opp:

Ved å trykke på den informasjonen du ønsker å abonere på og så trykke "Legg Til" kan du velge parameterne som står i parentes på hvert enkelt punkt.

Se eksempel under:

Dersom du vil følge flere i samme kategori kan du gi de enkelte abonnementene navn i feltet merket med grønt.

Eksempel på liste over eksisterende abonnementer vise på bildet under:

Symbolene merket med grønt brukes til å redigere abonnementene, og de merket med rødt til å slette.

Hvordan betaler jeg?

For å motta Inflowmeldinger må du i tillegg kjøpe "HorsePro Credits"(HPC). Dette gjøres ved å velge "Min HorsePro", "Min Profil"

Ved å trykke på nedtrekkspilen peker velger du hvor mange HPC du vil kjøpe. Deretter trykke du på knappen "Betal" for å komme videre til PayEx sin betalingsside.

Din Inflow er nå klar til bruk. Du kan følge din HPC saldo via "Min Profil"

For å se detaljene på din konto trykker du på "Vis" (merket med grønt)

(0 Stemmer)