Kontrollere om rytterlisens er betalt i HorsePro
Innsendt av på 06 July 2017 10:35 AM

I forbindelse med online påmelding må rytterlisens være betalt før du får melde i Horsepro. Siden årsskiftet, og spesielt på grunn av at NRYF nå bruker strengere kontroll av lisens ved online, har vi erfart problemer med dubletter og feilregistrering som gjør at ryttere som har betalt ikke får meldt i HorsePro. Vi har gjort noen forbedringer som synliggjør problemet i større grad på HorsePro NETT, og i denne artikkelen vil vi beskrive hvordan du sjekker om din rytterlisens er registrert som betalt, eller om du ligger inne flere ganger.

1. Skriv inn navnet ditt i søkefeltet på HorsePro NETT og trykk søk:

Dersom du ligger inne 2 eller flere ganger vil dette bildet vise hvilken lisens som er betalt. (Er merket med grønn hake og NRYF-ikon):

2. Gå så inn på "Mine Ekvipasjer (Ligger under "Min HorsePro"):

Sjekk om rytterlisensen står som betalt på ekvipasjen(e) du har opprettet. Dette vises med en grønn hake (A)

Dersom dette ikke er tilfelle slett den/de ekvipasjene du har opprettet og opprett nye ved å bruke søkefeltene (merket med gult)

Du vil nå kunne melde via online påmelding. Det er mulig du får melding om å legge inn foresatt/e-post og tlf på nytt.

(8 Stemmer)