Betale hestelisens online via HorsePro NETT
Innsendt av på 06 July 2017 09:40 AM

I denne artikkelen tar vi for oss betaling av årlig hestelisens via Horse Pro NETT. Årlig hestelisens blir automatisk lagt til alle hester med betalt lisens foregående år.  Dersom du ikke startet et år og ønsker lisens for neste eller at årets hestelisens ikke ligger til betaling ta kontakt med NRYF.

Logge inn eller registrere bruker

Du må ha registrere en bruker for å få valget  "Mine Hester". Veiledning for brukerregistrering og roller finner du her: http://competit.helpserve.com/Knowledgebase/Article/View/33/70/hvordan-registrerer-jeg-bruker-og-legger-til-roller-i-horsepro-nett

Gå til "Mine hester"

For å åpne menyen trykker du på tegnet bak navnet ditt .Følgende side åpnes:

Under "Min Horsepro" velger du "Mine hester"

Online betaling av hestelisens

For å legge til hester trykk "+ Legg til hest", skriv inn hestens navn , trykk "Søk"  Velg den rette hesten , og den vil komme inn i din Hesteadministrasjon. Du trenger ikke være eier av hesten får å betale hestelisens.

Du kan ha så mange hester du vil i listen din, og når du har minst en hest i listen kan du trykke på pilen foran hestenavnet for å vise hva som er lagret på din hest.

Under hestene finner du avsnitt for betalinger og kontaktpersoner.

Betalingsoversikt

Trykk på pilen foran hestenavnet for å åpne oversikten over hestens avgifter. Huk deretter av i avkrysningsboksen for "Betale" i kolonnen lengst til høyre i skjermbildet.

MERK: Dersom du ønsker å betale for flere hester samtidig så gjentar du dette for de hestene du skal betale for

For fjerne en hest fra listen trykk på "Fjern (hestenavnet)"

Dersom du ønsker å se hvilke avgifter som allerede er betalt så fjern avhukingen i boksen "Vis bare ubetalte"

Fil:HPN Page HorseAdminPayment.png

Betale

Trykk knappen "Betal" for å starte nettbetalingen som tilbys av http://www.payex.no.

Når du trykker på knappen "Betal" som vist i utklippet over, må du bekrefte at du vil fortsette til PayEx sitt betalingssystem, og blir deretter viderekoblet til følgende side. På denne siden må du legge inn din kredittkortinformasjon og nødvendige opplysninger knyttet til ditt kredittkort.

Fil:PayEx PaymentPage.png

VERIFIED BY VISA / 3D SECURE / Kontroll av din nettbetaling

Nettbetaling med VISA og/eller Mastercard krever sikker håndtering, og svært mange banker/kortustedere krever passord eller sikkerhetskode ved bruk av kort til netthandel. Dette medfører at du ved betaling kan bli viderekoblet til din banks sikkerhetssystem for å bekrefte ditt passord eller din sikkerhetskopi. Hvis du har problemer med denne bekreftelsen, vennligst kontroller med din bank om du har aktivert sikker bruk av VISA, og hvordan du skal gå frem for bekrefte din bruk av kort på internett.

Fullført betaling

Når betalingen er fullført vil du få opp en kvittering, og kvitteringen lagres også i din hesteadminsitrasjon slik at du når som helst kan logge deg på og hente den. Kvitteringen er kun tilgjengelig for den brukeren som har betalt, og hvis andre har koblet seg til din hest vil de ikke få tilgang til kvitteringen for din betaling.

For å hente opp kvitteringen trykker du på "Betalt" på den avgiften det gjelder. du vil da få opp følgende bilde :

Trykk på "Opprett" og deretter på "Kvittering"

Følgene side lastet ned :

Ta kontakt med HorsePro Support eller NRYF hvis din kvittering ikke viser etter fullført betaling.

(22 Stemmer)